У Полтаві двоє третьокласників тероризують всю школу. Через хуліганів звільняються вчителі й батьки забирають зі школи своїх дітей.

Шокуючи подробиці поведінки школярів розповіла директор школи №7 у Полтаві Наталія Дмитренко місцевому блогеру Олександру Демідовічу.

Директор розповіла, що в третьому класі вчаться двоє хлопчиків, які постійно прагнуть образити або побити ногами своїх однолітків. Також хлопчики піднімають руку й на вчителів. Вся школа буквально страждає від їх поведінки, оскільки з цього класу йдуть всі класні керівники, а батьки забирають своїх дітей.

Читайте також: У Затоці "замінували" школу

"Ці хлопчики з благополучних сімей, при великих грошах. Але вони не бачать проблеми. Поведінка хлопчиків для їх батьків – нормальна. На контакт зі школою вони не йдуть, - розповів анонімно "Знай" один із завучів школи. – Єдиний вихід – перевести проблемних дітей на індивідуальний графік навчання. Для цього батьки мають дати добро на те, щоб вони пройшли психологічні тести. Але батьки проти".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще