У соцмережах набирає популярність зіставлення поведінки на лаві підсудних лідера партії "Кріп" Геннадія Корбана та української льотчиці Надії Савченко.

Як відомо, 2 листопада у Чернігові розпочався суд щодо обрання запобіжного заходу для Корбана. Йому інкримінують крупне розкрадання коштів, викрадення людей і причетність до організації злочинного угрупування в Дніпропетровську.

Читайте також: Тримаємося разом у ворожому пеклі - Савченко до Клиха і Карпюка

У цей день Корбану на суді стало погано. Його прес-служба пояснила це тим, що Корбан більше доби без сну, їжі і води. Його захист попросив викликати швидку, у підсумку Корбана відвезли на ній. Судове засідання було перенесено на ранок 3 листопада.

Примітно при цьому, що президент України Петро Порошенко в 2014 році нагородив Корбана орденом "За мужність".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв, Савченко арештована в Росії і на знак протесту голодувала 70 днів. Їй інкримінують причетність до вбивства на Донбасі двох російських журналістів.