Сьогодні, 15 листопада, брати Віталій і Володимир Кличко прийшли проголосувати на одну з виборчих дільниць Києва, де "Фемен" провели свою оголену акцію. Про це повідомляє журналіст Роман Кравець у своєму акаунті в Твіттер.

Коли кандидат на пост мера Києва з сім'єю зайшли на ділянку, в той же момент одна з учасниць руху "Фемен" роздяглася і почала скандувати "Стоп сутенер". У свою чергу, одна з активісток та організаторів руху "Фемен" Інна Шевченко, заявила, що дана акція і дівчина, яка брала участь в ній - самозванка, і не має до них ніякого відношення.

Читайте також: В Україну повернулися FEMEN: біля Ради знов роздяглися

Як відомо, сьогодні в Києві і ряді інших міст проходить другий тур голосування місцевих виборів. Спостерігачі та ЦВК заявляють про рекордно низьку явку виборців.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще