На окупованих територіях "ДНР" та "ЛНР" у полоні бойовиків досі перебувають 148 людей. Про це сказала в ефірі одного з телеканалів уповноважений президента України з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко пише УНН.

За її словами, серед них є як військові, так і цивільні.

"На сьогодні бойовики утримують 148 людей. Цифра в нас на сьогодні збільшена, через те, що СБУ щотижня оновлює інформацію, перевіряє її, нові дані поступають", - сказала народний депутат.

Читайте також: З полону звільнили двох українців - Порошенко

Геращенко зазначила, що цивільне населення на Донбасі часто звертається до правоохоронців з повідомленням про те, що когось затримують.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, днями радник голови Служби Безпеки України Юрій Тандіт повідомляв, що українська сторона розпочала нові переговори щодо обміну заручниками з "ЛНР" і "ДНР". Та, за його словами, терористи висувають вимоги, неприйнятні для української сторони.