Тисячі людей зібралися на Майдані Незалежності неподалік від Головпоштампу. Люди тримають прапори політичних партій, та плакати із написом "Яценяку на гілляку". Люди вишикувалися в правому крайньому ряду Хрещатика в напрямку до Європейської площі.

Рух машин не перекривали. На під'їздах до Хрещатика, зокрема, на вулиці Прорізній, кореспонденти Знай.ua побачили чимале скупчення міліції: правоохоронців привезли на стареньких автобусах.

Читайте також: Зворушливий поцілунок Яценюка з Юнкером

Зараз люди збираються біля стелли на Майдані, жінка з гучномовця закликає не підтримувати діючу владу і вимагати відставки прем'єра.

В натовпі здебільшого - люди пенсійного віку та студенти. З пресою спілкуватися відмовляються, від камер відвертаються.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Зараз колона рухається по Хрещатику до Європейської площі, де планує перейти на вулицю Грушевського і прямувати до Кабміну.