Міністри вимагають у представників профспілок зняти платну рекламу із столичного Будинку профспілок, розташованого на Майдані Незалежності.

Про це пише Корреспондент.

"Уряд звернувся до представників профспілок щойно, із вимогою зняти комерційну рекламу. Договір уклали саме вони", - сказав міністр культури В'ячеслав Кириленко.

Читайте також: У Києві Дому профспілок повернуть колишній вигляд

У прес-службі КМДА заперечили, що дозволили або узгодили цю рекламу на стінах адиміністративної будівлі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

"І я сумніваюся, що Федерація погодила це рішення з громадськістю", - додали чиновники, зазначивши, що змусять демонтувати банер,якщо він таки лишатиметься на місці.

Нагадаємо, замість банера із патріотичним закликом та символікою, запланували розмістити рекламу Vodafone, компанії, під брендом якої нещодавно запрацювала дочірня компанії російського оператора мобільного зв'язку "МТС".

Про це повідомили вчора на сайті Федерації профспілок, мотивуючи заміну зношенням старої сітки, що є небезпечною для перехожих.

Видавець книги #Euromaidan Володимир Кадигроб прокоментував таке рішення на своїй сторінці Facebook, натякнувши на символічність переодягненої в європейський бренд російської компанії прямо на спаленій під час Революції Гідності будівлі.

"Вовк в овечої шкурі, який закриває своїм лого одну з головних ран Майдану", - написав він.