Вчора в Києві відкрилася найбільша в Україні зона зимових розваг "Зимова країна". Простір буде радувати дітей і дорослих до першої весняної відлиги.

Про це пише РБК.

В "Зимовій країні" з'явився найбільший (4 тис. кв. м) льодовий каток в Україні. Також тут побудували приголомшливі гірки висотою 12 метрів.

"Маленькі гості точно оцінять павільйон" Гуляндія ". Тут діти не просто потрапляють в казку, а стають її авторами та героями. Особлива гордість "Зимової країни" - резиденція Діда Мороза, яка захоплює своїм убранням не тільки малюків, а й дорослих", - пише видання.

Крім того, тут відкрили величезний музей льодових скульптур і перший в Києві айс-бар. У незвичайному закладі навіть посуд зроблений з льоду.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читайте також: ТОП-7 новорічних подарунків, які зроблять вас знаменитими

Відзначимо, що в "Зимовій країні" можна покататися на поні і лайок.

Любителі "Караоке на Майдані" тепер будуть демонструвати свої таланти тут. Шоу переїхало на ВДНГ і тепер з 10:00 в суботу Ігор Кондратюк буде шукати в "Зимовій країні" нових зірок.