У торгових супермаркетах "Ашан" відмовилися продавати продукцію шоколадної фабрики президента Петра Порошенка.

Про це написав журналіст Павло Шеремет в Twitter.

"Шановні покупці! ТМ Рошен не хоче, щоб її торти продавали дешевше, тому вони відсутні в нашому магазині", - опублікував він фотографію з торгового центру.

Нещодавно на Хрешатику знайшли оголошення від імені "Петро" про продаж мережі магазинів марки Roshen. Жителів столиці потішило це, тому що в країні зростає невдоволення діяльністю глави держави. Йому часто журналісти задають питання про те, чи буде він продавати "шоколадний бізнес".

Тим часом користувачі соціальних мереж підтримують рішення "Ашан". Більшість скаржиться на високі ціни в магазинах і непропорційне цьому збільшення їх кількості по Києву.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Спостерігала я якось за дідусем у магазині Рошен біля станції метро "Васильківська". Він купив зефір і кілька цукерок шоколадних на вагу. Я ще подумала, що готується до приходу онуків. На касі йому назвали суму більше ніж 45 гривень, він відкрив гаманець і дістав єдину купюру звідти - 50 гривень. Він не подав свого розчарування перед касиркою, але відійшовши на прилавок, де всі залишають сумки, він дістав окуляри і ретельно почав вивчати чек. Мені так стало шкода того дідуся", - пише Анна.

Читайте також: В Харкові підірвали магазин Roshen (відео)

Нагадаємо, що завод президента працює в російському Липецьку, незважаючи на судовий процес і неодноразові обшуки.