Сьогодні вночі прогримів вибух у приміщенні магазину Roshen в Харкові, повідомляє відділ комунікації обласного управління поліції.

"Близько опів на другу ночі в чергову частину Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в приміщенні магазину Roshen, розташованому в ТРЦ Дафі, прогримів вибух", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці зазначають, що в результаті події ніхто з громадян не постраждав. Скло у вітринах і вхідних дверей вибило вибуховою хвилею вибито.

На місце події виїхали керівництво управління, слідчо-оперативна група поліції, співробітники СБУ та прокуратури.

Читайте також: В Києві горить скандальне кафе (відео)

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Наразі правоохоронці відпрацьовують прилеглу територію.

Крім того, в поліції зазначили, що на розташованій недалеко від ТРЦ автозаправці незадовго до вибуху очевидці бачили чоловіка в жовтій куртці з написом "Україна".

Раніше повідомлялося, що наприкінці травня в столиці, на Оболоні, вибухнув магазин Roshen. Також неодноразово повідомлялося про мінування магазинів Порошенка в Києві.