В Києві запрацював довгоочікуваний проект щодо популяризації читання серед юнацтва та школярів під назвою "Крижкобус". Про це Знай.ua. повідомили в одноіменній спільноті.

Саме сьогодні, 26 березня, автобус – бібліотека здійснив свій перший книжковий рейс, на який чекали понад 9 місяців.

У фундації Дарини Жолдак, яка є ініціатором проекту повідомили, що сьогодні Книжкобус виїхав у свій перший рейс на Кураж Базар і його вже можна відвідати. Зараз Книжкобус працює у тестовому режимі, тому всі відгуки та побажання відвідувачів будуть враховуватись.

Читати також: Посіпаки "оселилися" в Куренівському парку Києва (фото)

Як відомо, проект Книжкобус започаткували для популяризації читання книг серед молоді. Автобус-бібліотека курсуватиме вулицями Києва, де кожен бажаючий школяр зможе опанувати не лише навики скачування літератури, але й зможе прочитати книги, які його цікавлять. Планується, що в Книжкобусі будуть проводити різноманітні презентації, майстер-класи та різноманітні освітні уроки та лекції.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще