Уже вп'яте у Львові відбувся жіночий велопарад. Перлиною двох попередніх велопробігів були високі підбори та етно-стиль. Цього року дрес-кодом для жінок стали ділові костюми й відповідні аксесуари: наприклад, портфелі, сумки-месенджери і клатчі.

Про це повідомляє "Gazeta.ua".

Чоловіків на пробіг традиційно запросили не як учасників, а лише як уболівальників.

Мета заходу незмінна впродовж усіх років існування проекту. Організатори хочуть показати, що велосипед є зручним і швидким транспортом, яким можна доїхати на роботу чи вечірку. Він є повноцінною альтернативою автомобілям. А їздити на велосипеді цікаво, приємно та корисно. При цьому не обов'язково вбиратися у спортивний одяг.

Читайте також: Киян шокували велосипедистки на підборах (фото)

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Маршрут велопараду пролягав від площі Святого Теодора до площі Ринок. Після фінішу кожна учасниця отримала колективний знімок на згадку.

Закінчився велопарад у парку Франка, куди всі поїхали на велопікнік.

Нагадаємо, вчора на перехресті вулиць Городоцька і Кульпарківська у Львові внаслідок ДТП постраждав велосепедист. Очевидці повідомляють, що юнака забрала швидка.