Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі, який зараз намагається повернути колишню форму і схуднути, відзначив ірландське національне свято День Святого Патріка.

Боксер дозволив собі келих пива з друзями. На честь свята Ф'юрі надів кумедний костюм з накладною рудою бородою. Тайсон поділився веселою фотографією в соцмережах.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі оголосив про своє повернення в бокс 13 травня. Але генеральний секретар британської Ради з контролю за боксом (BBBC) Роберт Сміт повідомив, що Ф'юрі відсторонений і не повернеться в травні в ринг.

Свій останній на сьогоднішній день бій британець провів 29 листопада 2015 року проти українця Володимира Кличка. Поєдинок завершився перемогою Ф'юрі одноголосним рішенням суддів.

Промоутер Ф'юрі повідомив, що боксер почав тренування і в травні може повернути ліцензію.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, названа дата слухання у справі Ф'юрі.