Нападник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко розказав про бажання змінити клуб та ситуацію в зону АТО.

Він провів онлайн-конференцію на сайті sport.ua.

Він зазначив, що його майбутній перехід д о іншого клубу залежить від президента ФК "Динамо" Ігора Суркіса, який відмовляється це робити. Футболіст переконаний, що глава клубу хоче збререгти його, як цінного гравця.

"Я не можу розкривати подробиці контракту, але скажу, що ті гроші, про які ми домовлялися з Ігорем Михайловичем, він міг отримати від "Сток Сіті", але відмовився мене продавати", - каже спортсмен.

Ярмоленко підкреслив, що він професіонал і планує грати далі в улюбленому з дитинства клубі "Динамо".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: Футболісти "Дніпра" привезли бійцям АТО кубки Ліги чемпіонів (фото)

Він також розповів про ситуацію на сході країни та призов.

"Мені повістка не приходила і якщо чесно, то мені не хочеться їхати в зону АТО. Я не один раз був у шпиталі і бачив хлопців, які лежать там без рук, без ніг.Чомусь я не бачу в зоні АТО жодного сина депутата або чиновника високого рівня", - сказав Ярмоленко.

Спортсмен розказав, що допомагає пораненим бійцям в шпиталях, але не як Роман Зозуля. Ярмоленко підкреслив, що він не афішує це, як гравець "Дніпра".

Нагадаємо, що Роман Зозуля передав свій благочинний флеш-моб "Підтримай українську армію" президенту Петру Порошенко та прем'єр-міністру Арсенію Яценюку.