Міліціонер з Дніпропетровська Володимир Коротаєв посів друге місце на Міжнародному поліцейському ралі в Німеччині. Про це повідомляє УМВС Дніпропетровської області.

Начальник Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС Володимир Коротаєв представляв Дніпропетровщину на автомобілі "Тойота Рав-4". Він разом зі штурманом подолав майже 2,5 тис. км.

Вже 68 разів поспіль, починаючи з 1930 р., Міжнародна поліцейська мотокорпорація ініціює і проводить щорічні змагання, в яких беруть участь команди з усіх країн Європи.

Читайте також: В Одесі пройшли змагання з вуличного воркауту

Цього року змагання проходили у м. Хемер (Німеччина). У змаганнях взяли участь близько 500 поліцейських з десяти європейських країн - Угорщини, Польщі, Німеччини, Росії, Австрії та інших. Наступного року змагання пройдуть у Польщі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Поліцейське ралі – це захід в галузі автотуризму на спортивній основі. Його мета – об'єднати зусилля моторизованих поліцейських усіх країн на міжнародному рівні, сприяти обміну ідеями, дружбі і взаєморозумінню.