У грецькому місті Пірей перед матчем Ліги Чемпіонів між місцевим "Олімпіакосом" та мюнхенською "Баварією" поліцейські побили німецький гостей. Інцидент стався на стадіоні за годину до початку матчу.

Біля гостьового фан-сектору поліція почала жорстокого лупцювати фанатів з Мюнхену. Багатьох з них сильно травмували, троє провели матч у лікарні.

Як запевняють свідки, сутичка сталася після того,як грецькі фанати почали провокувати німців. Але це викликало лише словесну суперечку. Місцеві правоохоронці майже одразу застосували силу проти гостей міста.

Офіційні представники "Баварії" вже надіслали листа до УЄФА, в якому вимагають розібратися в ситуації та покарати винних.

Німецький посол у Греції Пітер Шуп також розкритикував поліцію та вимагає ретельного розслідування.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Шотландський футбольний клуб створив форму з прізвищами фанатів

Сам матч закінчився впевненою перемогою "Баварії" із рахунком 0:3. У воротах "Олімпіакоса" двічі розписався Мюллер та один гол на рахунку Гетце.