Українські тенісисти обіграли у Вільнюсі литовців та передчасно гарантували собі перемогу у протистоянні. Наша команда перемогла із рахунком 3:1.

Після другого дня українці мали перевагу у рахунку - 2:1. У п'ятницю Литва та Україна обмінялися перемогами, а в суботу Марченко і Молчанов здолали Беранкіса та Грігеліса.

На вирішальний ігровий день Ілля Марченко здолав лідера литовської збірної Річарда Беранкіса - 7:5, 6:2, 6:2. В усіх протистояннях сильнішою виявилась саме збірна України.

Таким чином українці забезпечили собі першу групу у Євро-Африканській зоні у новому сезоні. Збірна Литви боротиметься за виживання у матчі проти Словенії.

Читайте також: Українець розсудить фінальний матч Євробаскету-2015

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кубок Девіса є найбільшим міжнародним турніром серед тенісистів-чоловіків. Чинним володарем кубку є національна команда Швейцарії.