Колишній голкіпер луганської "Зорі" Андрій Комарицький, який наразі є гравцем збірної "ЛНР", розповів про свої погляди щодо ситуації у країні та пояснив, чому грає за збірну невизнаної республіки.

Комарицький розповів в інтерв'ю "ПроФутболу" , що коли він розпочав грати за збірну "ЛНР" його запрошувала луцька "Волинь", але згодом вони надали перевагу Богдану Шусту. Гравець пояснює рішення грати за сепаратистів необхідністю мати ігрову практику.

"А де нам отримувати ігрову практику? Тим більше, воротарям. Нас ніхто не змушував їхати за ЛНР. Ми поїхали пограти, отримували емоції, подихали повітрям, перезавантажили мозок. Посміялися - і вже легше", - розповів футболіст.

Також він висловився стосовно заяви віце-президента ФФУ Ігоря Кочетова. Він говорив, що не допустить жодного гравця, який виступав за "ЛНР", до участі в Чемпіонаті України. Комарицький хотів би подати до суду на чиновника, але не хоче витрачати кошти.

33-річний воротар також торкнувся теми політики.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читайте також: Каталонія стане незалежною державою - Гвардіола

"Я багатьох людей не розумію в Україні. Це наш дім - ти зрозумієш це, коли буде така ж ситуація. Якщо ми одна країна, то давайте бути разом. Не сперечаюся, що скрізь є виродки. Все це не від великого розуму. Про те, що все це почала Америка, я говорю з самого початку", - додав Комарицький.

Футболіст заявив, що не хоче переїжджати з Луганська тому, що його дружина нікуди не збирається та й сам він "знає тут кожен камінчик".

Андрій Комарицький зіграв за збірну "ЛНР" у матчі проти іншої невизнаної республіки - Абхазії. Після того він отримав заборону грати у Чемпіонаті України.