Помічник головного тренер збірної України з футболу Олександр Заваров поділився думками щодо натуралізації іноземних гравців для національної команди.

Про це повідомляє MatchDay.

Заваров прокоментував бажання бразильських гравців донецького клубу "Шахтар" Тайсона та Марлоса стати українцями та виступати за національну збірну.

"Знаєте, думаю, що не потрібно. Ні, ну, якщо вони хочуть бути українцями, нехай будуть. Я точно не знаю, як цей процес відбувається. По-моєму, іноземцю треба прожити в Україні п'ять років", - зазначив він.

Іноземні гравці, за його словами, спершу повинні отримати український паспорт, а потім доводити своє право виступати за збірну.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: Олег Гусєв забив сотий гол в кар'єрі

"Якщо вони прожили і вони дійсно цього хочуть, а не щоб кричати, що це для збірної потрібно", - наголосив Заваров.

Марлос раніше сказав, якщо б отримав запрошення до національної команди, то із задоволенням погодився б. Тайсон вже навіть вивчив гімн України.

Нагадаємо, головний тренер збірної України наголосив, що відбір на Євро-2016 це не казино, щоб ризикувати.