Гравці футбольної збірної України Євген Хачеріді та Денис Бойко повертаються до загальної групи підготовки національної команди. Раніше вони працювали за індивідуальною програмою.

Про це повідомляється в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Що стосується півзахисника Дениса Гармаша, то він продовжує своє відновлення після травми. Швидше за все, футболіст не зіграє у матчі проти збірної Македонії. Він продовжить відновлюватись, щоб вийти на гру проти Іспанії.

Нагадаємо, 5 жовтня збірна України провела відкрите тренування перед матчами з Македонією та Іспанією.

Читайте також: Капітан збірної Іспанії не зіграє проти України

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Матч відбору на Євро-2016 між Македонією та Україною відбудеться 9 жовтня в місті Скоп'є. Вже 12 жовтня підопічні Михайла Фоменко зіграють у Києві на стадіоні "Олімпійський" зі збірною Іспанії.

Македонію вважають аутсайдором у нашій відбірковій групі. Іспанці, в той же час, вже майже забезпечили собі путівку на Чемпіонат Європи, який пройде у Франції.