Директор організації футбол проти расизму FARE Піара Повар дав власну оцінку подіям, що стались під час матчу між київським "Динамо" та лондонським "Челсі".

Про це повідомляє "Проспорт".

Він оцінив діяльності стюардів та служби безпеки на київському стадіоні НСК "Олімпійський".

Повар зазначив, що фактично під напад потрапили вболівальники "Динамо", адже фанати "Челсі" були у гостьовому секторі і перебували в безпеці.

"Однією з головних проблем у даній ситуації є те, що служба безпеки стадіону і стюарди байдуже спостерігали за подіями. У зв'язку з цим виникають питання до "Динамо", - наголосив він.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Читайте також: "Динамо" має проблеми через бійку на трибунах

Керівник міжнародної організації додав, що існує інформація про продовження побиття після того, як жертв вивели з трибуни стадіону.

Але, за його словами, поки ця інформація ще не підтвердилась.

Нагадаємо, УЄФА розпочав по відношенню до "Динамо" розслідування про порушення дисциплінарного кодексу. Справу відкрили за статтею "расистська поведінка" і "заворушення на трибунах". Її почнуть розглядати 27 жовтня.