24 жовтня, у Києві, відбувся другий матч п'ятого туру чемпіонату України між місцевим клубом "Дженералз" і донецьким "Донбасом". У порівнянні з попередньою грою першу шайбу любителі хокею змогли побачити вже у першому періоді.

На кінець десятої хвилини Єгор Безуглий отримав двохвилинне видалення, а за 8 секунд захисник Донбасу Денис Петрухно пробив Едуарда Захарченко потужним кидком від синьої лінії.

"Кияни явно намагались показати, що вони - сильніші, роздратовані попередньою перемогою Донбасу у серії булітів. Гості столиці ж намагався продемонструвати, що вони можуть виграти і в основний час. Після першого періоду рахунок був 1:1, хоча Донбас виглядав більш напористим. Другий період пройшов рівно", - розповів Знай.ua затятий вболівальник Олександр, який впіймав шайбу на цьому матчі.

Читайте також: Донецькі хокеїсти вирвали у киян перемогу в серії буллітів

За п'ять хвилин до закінчення основного часу матчу, у ворота Донбасу судді призначили штрафний кидок. Його реалізував Ігор Шаманський.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"В середині третього періоду за фол проти гравця Дженералз був призначений буліт. Рахунок став 2:1. На куражі, буквально через хвилину, Дженералз закинули третю шайбу", - додав шанувальник хокею.

Тож, зрештою, команди з першої трійки знову обмінялися перемогами. Після завершення матчу глядачі скандували "Молодці".

Дженералз - Донбас - 3: 1: (1:1, 0:0, 2:0)

0: 1 Петрухно (Варламов, Захаров), 09: 34-бол, 1: 1 Толкунов (Савченко, Афанасьєв) 15: 52-бол, 2: 1 Шаманський, 54: 57-бул, 3: 1 Савченко (Дворнік), 55:27.