Генеральний секретар УЄФА і кандидат у президенти ФІФА Джанні Інфантіно у разі обрання на пост глави ФІФА має намір здійснити деякі зміни в організації чемпіонатів світу.

Як повідомляє кореспондент AP Роб Харріс з посиланням на самого Інфантіно, швейцарець має намір збільшити кількість команд на чемпіонаті світу до 40. Зараз на фінальний турнір відбирають 32 збірні.

Читайте також: Голова німецького футбола пішов у відставку

Нагадаємо, що на пост глави ФІФА, крім Інфантіно, претендують ще шість чоловік. Це тимчасово відсторонений від посади президент УЄФА Мішель Платіні, принц Йорданії Алі бін Аль-Хуссейн, глава Азіатської футбольної конфедерації шейх Салман бін Ібрагім Аль-Халіфа, колишній заступник генерального секретаря ФІФА Жером Шампань, глава Футбольної асоціації Ліберії Муса Біліті і південноафриканець Токіо Севаль.

Вибори нового президента ФІФА заплановані на 26 лютого 2016 року.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще