Товариський матч між збірними Німеччини та Голландії на "HDI-Арені" в Ганновері був скасований через загрозу теракту. Місцева поліція виявила поруч зі стадіоном машину швидкої допомоги, в якій була виявлена вибухівка, повідомляє Bild.

Раніше шеф поліції Ганновера Фолькер Клюве заявив, що "були конкретні плани влаштувати вибух".

За кілька годин до початку матчу стало відомо, що поліція виявила підозрілий предмет на "HDI-Арена". Всі під'їзди до стадіону були заблоковані, і органи правопорядку приступили до евакуації арени.

За інформацією Deutsche Welle, автобус з футболістами німецької збірної був зустрінутий поліцією. Гравців відправили в безпечне місце.

Також ЗМІ інформують, що гру мала відвідати канцлер Німеччини Ангела Меркель. Раніше була поширена інформація, що матч Німеччина - Нідерланди скасували через підозрілий предмет на стадіоні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читайте також: Матч Німеччина - Голландія скасований, стадіон евакуйований

Додамо, що збірна Німеччини в п'ятницю, 13 листопада, грала з Францією в Парижі, коли по французькій столиці прокотилася хвиля терактів. У зв'язку з цим проведення сьогоднішньої зустрічі спочатку було під питанням. У серії терактів в столиці Франції загинуло 129 осіб, 352 поранені, включаючи 99 осіб, які знаходяться в критичному стані.