Уболівальники московського "Спартака" у черговий раз показали свою любов до політики війни власної країни. На матчі чемпіонату Росії проти "Крил Рад" вони палили прапори Туреччини.

Своє шоу організація "Ультра Північ" почала на 60 хвилині матчу, коли на заміну вийшов вірменин Юра Мовсісян. Столичні фанати із радісними криками підпалили кілька червоних стягів та фаєрів.

Таким чином столична публіка розпалює ворожнечу між двома народами. Турецькі та російські відносини зіпсувались після збитого літака РФ армією Туреччини.

Після цього фанати Росії ще дивуються, чому їх не бажають пускати на матчі європейські чиновники. Уболівальникам "Зеніту" із Пітера заборонили підтримувати свою команду у бельгійському місті Гент на матчі ЛЧ. Із такої ініціативою виступив сам мер населеного пункту.

Фанати "Спартака" активно підтримують окупацію Криму та війну на Донбасі. На їхніх трибунах неодноразово з'являлися прапори "ДНР", портрети Гіркіна та інших путінських прихильників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: "Реал" остаточно виключили з Кубку Іспанії

Погляди москвичів розділяють їх найкращі друзі із Сербії та Греції. Фанати "Црвени Звезди" із Белграда та "Олімпіакоса" із Пірея приїжджали на матч відкриття нового спартаківського стадіону із символікою сепаратистів Донбасу.

Сам матч закінчився перемогою "Спартака" над "Крилами" із рахунком 1:0. Єдиний м'яч забив голландець Квінсі Промес.

Зазначимо, що не всі уболівальники з Росії носять у серцях путінську ідеологію. Фанати "Кубані" із Краснодару активно підтримували демократію в Україні та виступали проти бойовиків на Донбасі.