Зворушливий випадок трапився в Канаді під час матчу Західної хокейної ліги між клубами "Калгарі Хітмен" і "Свіфт Каррент". Гра була припинена на 40 хвилин. Причина - тисячі плюшевих ведмедиків, викинутих на лід після першої шайби "Калгарі".

Про це повідомляє Sports.ru.

Те, що відбулося, це відомий благодійний флешмоб. Точна кількість ведмедиків, які опинилися на льоду - 28 815. І це новий рекорд.

Колишнім рекордом були 25 214 іграшок. Всі ведмедики будуть направлені в місцеві благодійні організації.

Західна хокейна ліга (WHL) - це одна з трьох основних юніорських ліг в Північній Америці. Тут готують хокеїстів для дорослої хокейної кар'єри.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Читайте також: Фанати "Ман Сіті" та "Стока" закидали копів снігом (відео)

Традиція відзначати щось, кидаючи на лід різні предмети, дуже популярна в НХЛ. Наприклад, якщо хокеїст під час матчу закидає третю шайбу, то вболівальники закидають лід бейсболками. Є традиції і в окремих містах. Скажімо, в Детройті після дуже важливих шайб на лід кидають восьминогів.