Акціонери німецького концерну Adidas поставили під питання подальшу співпрацю фірми з ФІФА у зв'язку з великим скандалом щодо корупції. Про це повідомляє Deutsche Welle.

"Adidas повинен розглянути питання про доцільність розірвання договору з ФІФА", - заявив Ханс-Мартін Бульман.

Він вважає, що це дозволить посилити тиск на ФІФА з метою домогтися реформування цієї організації. Співвласник компанії зазначив, що Adidas не може вимагати від своїх співробітників законослухняної поведінки, продовжуючи при цьому ділові контакти з організацією, де процвітає корупція.

Матеріал по темі: Інтерпол оголосив у розшук двох екс-чиновників ФІФА

Нагадаємо, Adidas вже 45 років є одним з головних спонсорів ФІФА, разом з компаніями Coca-Cola, "Газпромом", Hyundai і Visa. За оцінками аналітиків, концерн щорічно витрачає на потреби футбольної асоціації понад €50 млн.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У середу, 27 травня, в Цюріху за звинуваченням у корупції заарештували дев'ятьох чиновників ФІФА. Розслідування ініційовано владою США, всі заарештовані можуть бути екстрадовані в цю країну для проведення слідчих заходів.