До Києва повернулись призерки I Європейських іграх з синхронного плавання, які здобули бронзові нагороди у дуеті, команді та довільній програмі.

Цікавий підрахунок був зроблений в аеропорту, всі медалі, які здобули наші русалоньки у Баку важать понад сім 7 кілограмів. Президент НОК України Сергій Бубка побажав дівчатам, щоб вже на наступник стартах ці нагороди стали золотими.

"Якомога частіше хочеться бачити піднятий синьо-жовтий прапор і слухати гімн України, приємно, що в Баку наші спортсмени нас радують, 11 медалей за 4 змагальних днів – достойний результат", - наголосив президент НОК.

Читайте також: Друге золото українців в Баку завоювали лучники

Сергій Бубка також відзначив і рівень підготовки Баку до I Європейських іграх. "Все зроблено від серця, з душею, дуже високий рівень підготовки та самих об'єктів, вже зараз можна з впевненістю сказати, що свято спорту вдалося".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще