Засідання суду з розгляду продовження запобіжного заходу голові Державної фіскальної служби Роману Насірову перервали до ранку.

Про це оголосила суддя Вікторія Кицюк, передає "Укрінформ".

Продовження засідання відбудеться 27 квітня о 09:45. Адвокати Насірова були проти відповідної перерви. Вони в черговий раз розповіли про проблеми зі здоров'ям підзахисного, пояснивши свою претензію майбутньою операцією, яка запланована саме на це число. Про яке саме хірургічне втручання йшлося, ані Насіров, ані його адвокати так і не розповіли.

Якщо фігурант не з'явиться в залі суду, охоронці закону застосують заходи, передбачені кримінально-процесуальним кодексом.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Насіров подав в суд на Національне антикорупційне бюро України 14 квітня. На його думку, інформація НАБУ "принижує його честь і ділову репутацію", тому зажадав визнати її недостовірною.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще