Джеймс Алі Башир, другий тренер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка, абсолютно не згоден з тими, хто вважає, що Володимир відпустив британця Ентоні Джошуа після того, як відправив його в нокдаун в середині шостого раунду.

"Я вважаю, що Володимир дуже відверто намагався закінчити бій швидше одним ударом, багато напромахувався і втомився. Вважаю, що йому слід було б краще готувати свої атаки, більше використовуючи джеб", – сказав Алі Башир.

У той же час, тренер вважає, що його присутність в кутку Володимира разом з Джонатоном Бенксі та Віталієм Кличком могло б лише внести сумбур в роботу кута Кличка.

"Я прихильник тієї думки, що в кутку повинна бути тільки одна людина з правом голосу. Володимиру і так підказували Джонатон і Віталій – якби ще й я давав свої поради, це тільки внесло б додаткове сум'яття", – додав тренер.

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA та IBO.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру. Реванш Кличко - Джошуа може пройти в Китаї.

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко побив рекорди Тайсона, Льюїса та Алі.