Президент США Барак Обама, якому у вівторок, 4 серпня, виповниться 54 роки, за традицією почав відзначати свій день народження заздалегідь, повідомляє Associated Press.

У суботу, 1 серпня Обама разом зі своїми трьома друзями дитинства приїхали на Об'єднану базу Ендрюс морської авіації США, яка розташована в штаті Меріленд, і зіграли там в гольф.

Потім святкування тривало в заміській резиденції президента Кемп-Девід. У Білий дім Барак Обама, як очікують, повернеться в неділю вдень.

Читайте також: Французький депутат купив в Криму футболку з надписом "Обама, ти — чмо"

Нагадаємо, раніше президент США під час прийому у президента Ухуру Кеніата в Кенії взяв участь у виконанні національного танцю - липали. Разом з іншими офіційними представниками країн Обама станцював липалу під пісню кенійського афро-поп артиста Сауті Сола.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще