У районі міста Протвино Московської області стався сильний вибух.

Як повідомляють Подробности, місцеві жителі розповідають про величезні клуби диму, які йдуть з території Інституту ядерної фізики.

"Вибух прогримів в будівлі Інституту фізики високих енергій, де був встановлений прискорювач елементарних частинок", - пишуть користувачі в соціальних мережах.

Рятувальники намагаються локалізувати пожежу. Ситуацію прокоментували в Міністерстві надзвичайних ситуацій Росії, рятувальники пояснили причини події в Інституті.

"У градирні, пристрої для охолодження води, на території інституту сталося загоряння сміття", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Читайте також: Через пожежу на військовому складі в Росії евакуювали тисячу людей

Нагадаємо, що 8 липня на колишньому автомобільному заводі ЗІЛ в Москві загорілися шини Спочатку вогонь охопив близько 500 квадратних метрів площі, але станом на 14:25 за московським часом повідомили, що горить 1,5 тисяч квадратів.