На угорсько-сербському кордоні в районі пропускного пункту Хоргош наростає напруга.

Кілька тисяч біженців протестують проти закриття кордону, у відповідь на це поліція застосувала водомети і сльозогінний газ, передає Deutsche Welle.

За даними угорської поліції, група "агресивно налаштованих" мігрантів прорвалася через прикордонний пункт з території Сербії. "Поліція приймає законні і співставні заходи, щоб захистити державний кордон Угорщини та зовнішній кордон Європейського Союзу", - сказано в заяві поліції.

Читайте також: Туреччина перекрила сухопутний кордон з Грецією через мігрантів

Тим часом Австрія збирається в найближчі години ввести контроль на кордоні зі Словенією. Влада країни очікує, що після того як був введений контроль на кордоні з Угорщиною, маршрут прямування біженців може змінитися, і нелегали попрямують до Австрії через Словенію.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще