Голова сирійського МЗС Валід аль-Муалем заявив, що Сирія звернеться до Росії з проханням ввести війська, якщо виникне така необхідність.

За словами міністра, російські військові зараз не беруть участь у бойових діях в Сирії, пише Новое время з посиланням на Reuters.

"Зараз російські війська не беруть участь у бойових діях разом з сирійською армією. Але якщо ми відчуємо таку необхідність, ми вивчимо це питання і попросимо про це", - сказав Валід аль-Муалем.

Голова сирійського МЗС запевнив, що військова допомога Росії нині полягає лише в постачанні нових озброєнь.

Читайте також: У Сирії почали використовувати нову російську зброю

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, за даними американської розвідки, Росія направляє в середньому два військово-транспортних літаки на день на базу ВПС в провінції Латакія, яка є оплотом підтримуваного Кремлем сирійського президента Башара Асада.

Розслідування російських журналістів показало, що військовослужбовців та військову техніку масово відправляють до Сирії на військово-транспортних літаках з Моздока, на військових та цивільних судах з Новоросійська. При цьому контрактників російської армії відправляють на війну без їх згоди, а їх матерям погрожують.