У Тверській області вбито депутата Законодавчих зборів регіону Миколу Попова, повідомляє сьогодні ТАСС з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

"Сьогодні вранці на околиці села Спас Торжокского району було виявлено тіло Попова з вогнепальним пораненням", - сказало джерело.

Читайте також: Обвинувачений у справі Нємцова не пішов на угоду зі слідством

Зараз на місці працюють правоохоронні органи і співробітники Слідчого комітету. Встановлюються всі подробиці події. За інформацією, тіло Попова знайшли біля його автомобіля.

Микола Попов був депутатом Законодавчих зборів по Торжокському виборчому округу, працював членом постійного комітету Тверської області з економіки, аграрної та промислової політики. Попов був членом депутатської фракції "Єдина Росія", був довіреною особою Володимира Путіна на виборах глави держави. Депутату було 69 років.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще