ФСБ Росії безуспішно намагається визначити особистості невідомих, які сфотографувалися на фоні собору Василя Блаженного в футболках українського добровольчого полку спеціального призначення "Азов".

Фотографія бійців полку спеціального призначення "Азов" з підписом "х @ йло..ми поруч!" з'явилася недавно в Twitter акаунті полку і відразу ж стала хітом.

Читайте також: Шкляр написав твір від імені бійця полку "Азов

Точний час публікації невідомо, проте за даними з різних джерел російських спецслужб, "азовці" були в Москві зовсім недавно, найімовірніше тиждень чи два тому.

Однак як заявляють самі учасники, вони вже благополучно покинули Москву, але збираються повернутися. "Українські патріоти набагато ближче від Кремля, ніж це здається", - написав один з учасників флешмобу на своїй сторінці.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще