Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що не помітив відсутності Президента України Петра Порошенка під час свого виступу на Генасамблеї ООН. Про це пишуть російські ЗМІ.

"По-перше, я ніколи не переходжу на особистості. Ніколи. Тому що практика і досвід показують, що особисті контакти завжди можуть стати в нагоді для вирішення міждержавних відносин, у вирішенні питань, в яких зацікавлені мільйони людей. Тому особисті амбіції краще залишити при собі, про запас", - зазначив Путін.

По-друге, за його словами, він не помітив, що Президент України не був присутній на під час його промови.

"По-третє, мені в принципі не дуже важливо, щоб були присутні всі без винятку, тим більше ті, кому це нецікаво", - додав російський президент.

Читайте також: Після виступу Путіна не було оплесків - Клімкін

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Нагадаємо, українська делегація на знак протесту проти дій Росії на сході України залишила зал засідань Генасамблеї ООН на початку виступу президента РФ Володимира Путіна.

Також перед виступом Путіна в залі засідань вивісили український прапор, "розстріляний на Донбасі". Після виходу Президента України із залу засідання, деякі члени делегації вийшли на балкон з прапором.