Представник Саудівської Аравії в ООН Абдалла аль-Муаллімі вимагає від урядовців РФ припинити військові дії на території Сирії. Він солідарний з іншими світовими лідерами з приводу того, що росіяни бомбили мирні райони країни.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Аль-Муаллімі запевнив, що вся його країна обурена тим, що російські війська все ж здійснили удар у Сирії. За його словами, у провінціях Хомс та Хама не перебували терористи "Ісламської держави", а бомбардування призвело до гибелі мирного населення.

Також дипломат заявив, що держави, які нещодавно приєднались до протидії ІДІЛ, не мають права самостійно здійснювати атаки. Таким чином Росія напряму підтримує диктаторський режим Башара Асада.

Читайте також: Москва вимагає у Вашингтона доказів російських авіаударів по мирних сирійцях

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Вчора парламент РФ ухвалив рішення Путіна почати військову операцію у Сирії. Після цього російська армія нанесла перший удар нібито по позиціях "Ісламської держави".

Також офіційні представники Росії заявляли, що можуть не обмежитись атаками лише у Сирії, адже ісламісти розміщуються і в інших країнах Близького Сходу.