Група хуліганів із двадцяти осіб закидала тимчасовий табір сирійських біженців яйцями та феєрверками.

Про це пише Reuters.

"Через атаку на притулок зі 150 біженців ніхто не отримав травм. Місцева поліція затримала 11 підозрюваних у віці від 19 до 30 років", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Українських біженців з Донбасу ошукали в Росії

Прем'єр країни Марк Рютте пообіцяв людям покарати зловмисників, які ховали свої обличчя за масками, під час відвідин табору у Вердені. За його словами, влада робитиме все для безпеки мігрантів із Сирії.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Ви можете сходити з розуму, але насильство або загроза насильством виходить за рамки. Я закликаю до всіх зберігати мир і діяти в рамках закону", - сказав політик за кілька годин до подій, у відповідь на критику розширення прийому біженців.

Нагадаємо, у Фінляндії у місті Ламмі невідомі намагалися підпалити притулок, де розміщувались біженці із Сирії.

Під час інциденту жодна людина не постраждала. Поліцейські проводять розслідування за фактом підпалу.

Влада міста Ламмі заявляє, що даний випадок, швидше за все, одиничний на території країни і не матиме систематичного характеру.