Прем'єр-міністр Туреччини заявив, що президенту Сирії Башару Асаду треба було залишитися в Москві, щоб в Сирії нарешті почався справжній період переходу до нової влади.

Про це пише агентство Reuters.

"Що я можу сказати. Якби він, Асад, залишився в Росії довше, сирійський народ був би спокійний. Якби він міг залишитися там назавжди, то в Сирії почався б справжній перехідний період", - сказав Ахмет Давутоглу.

Читайте також: Асад поговорив з Путіним в Москві на "цілком зрозумілу тему"

Давутоглу підкреслив, що влада Туреччини наполягає на тому, щоб Башар Асад покинув свій пост, оскільки без цього кроку досягнення миру в Сирії неможливо.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Нагадаємо, що учора ввечері президент Сирії Башар Асад прилетів до Москви, щоб зустрітися з Володимиром Путіним. Про це сказав Дмитро Пєсков, прес-секретар президента РФ. За його словами, президенти двох країн провели тривалі переговори у вузькому і розширеному колі.