Учора ввечері президент Сирії Башар Асад прилетів до Москви, щоб зустрітися з Володимиром Путіним. Про це сказав Дмитро Пєсков, прес-секретар президента РФ. За його словами, президенти двох країн провели тривалі переговори у вузькому і розширеному колі. У зустрічі також брало участь вище керівництво РФ, повідомляє ТАСС.

Пєсков заявив, що переговори на "цілком зрозумілу тематику" були досить тривалими. За офіційною інформацією, лідери двох союзних країн обговорювали військову операцію РФ в Сирії і поговорили про протидію тероризму.

Читайте також: Російська авіація вбила у сирійській Латакії 45 мирних жителів

Однак, Пєсков вирішив промовчати про більш конкретні результати переговорів.

Як відомо, Дмитро Медведєв відкинув звинувачення, що Росія захищає президента Сирії Башара Асада.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

В інтерв'ю з російському державному телеканалу 17 жовтня, Медведєв заявив, що Росія захищає свої "національні інтереси" з її військовими операціями в Сирії на підставі "прохання законної влади" в цій країні.