Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров повідомив, що армія його країни допомагатиме помірним повстанцям у Сирії боротися з терористами ІДІЛ. Про це він розповів російським ЗМІ.

У заяві Лаврова мова йде про підтримку "Вільної сирійської армії". Але чиновник поскаржився, що росіяни досі не мають інформації про позиції бойовиків.

"Ми готові включати патріотичну опозицію, у тому числі так звану "Вільну сирійську армію" також підтримувати з повітря, хоча нам відмовляють у наданні інформації про те, де, за американськими оцінками, перебувають терористи, де - патріотичні опозиціонери", - наголосив Лавров.

Також Лавров розповів про необхідність провести у Сирії президентські та парламентські вибори. На думку міністра, підтримка Росії допомагає уряду просувати свої політичні інтереси.

На виборах 2014 року третю поспіль перемогу отримав Башар Асад. Європейські експерти назвали ті президентські перегони лише "пародією на демократію".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Читайте також: Російські авіаудари у Сирії спричинили загибель 446 людей

Армія Володимира Путіна підтримує диктатуру Асада вже майже місяць. За цей час солдати безліч разів влучали по позиціям повстанців, але керівництво країни це заперечує та постійно звинувачує США у прихованні інформації про позиції бойовиків.