На федеральній землі Нижня Саксонія сталося чисельне зникнення переселенців. Влада не може нарахувати близько 700 біженців - усі вони перебувають у невідомих містах.

Про подію повідомила газета Neue Osnabrücker Zeitung.

Влада Нижньої Саксонії мала у короткий термін надати притулок для чотирьох тисяч емігрантів. А після розселення по притулках ,відповідальні особи не можуть знайти 700 осіб. Зокрема, 235 осіб не вистачає округу Емсланд та майже 100 людей відсутні у Клоппенбурзі.

Німецькі журналісти запевняють, що біженців доставили на землю тиждень тому і майже одразу вони самостійно почали залишати притулки. Влада Нижньої Саксонії має припущення, що вони поїхали до своїх родичів в інших частинах країни, а дехто взяв курс на Скандинавію.

Представниця Християнсько-демократичного союзу Ангеліка Янс заявила, що така ситуація не є нормальною, адже біженців слід реєструвати саме на федеральній землі, куди вони прибули.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Проблемою для урядовців є й той факт, що вони не мають повноважень силоміць утримувати емігрантів у тимчасових домівках.

Читайте також: Болгарія, Сербія і Румунія готові закрити кордони через потік мігрантів

Нагадаємо, ФРН прийняла цього року близько 600 тисяч біженців. Деякі політики вважають таке явище міграційною катастрофою.