Сьогодні увечері проти активістів, які мітингували в центрі столиці Подгориці поліція застосувала сльозогінний газ. Місцеві ЗМІ повідомляють про десятки поранених, як з боку активістів, так і серед поліції.

Увечері близько чотирьох тисяч людей вийшли на акцію протесту в центрі міста. Вимагали відставки прем'єр-міністра Міло Джукановіча та уряду. Депутати від опозиції намагалися прорватися до будівлі парламенту Чорногорії. Але поліція оточила територію і нікого не пропускала. Між мітингувальниками та поліцейськими сталися сутички. Поліція застосувала шумові гранати та сльозогінний газ. У відповідь полетіли петарди.

Читайте також: Поліція Чорногорії застосувала гранати проти агресивних мітингувальників

"В результаті зіткнень поранено 10 поліцейських і 20 громадян. Ймовірно, постраждалих набагато більше", - повідомляє сайт b92.net

Там уточнюють, що затримано одного з лідерів опозиції. А після півночі міністр внутрішніх справ Раско Коневич дав прес-конференцію, де пообіцяв владнати конфлікт.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Він каже, що за даними відомства, поранення отримали 24 активістів та 15 поліцейських. Переконує, що силу довелося застосувати після того, як мітингувальники кидалися камінням, пляшками із запальною сумішшю та знесли паркан.