Росія не укладає угод про скасування санкцій Заходу в обмін на вирішення проблеми мігрантів із Сирії.

Про це пише УНІАН.

"Бартер тут абсолютно недоречний. Такий підхід, звичайно ж, абсолютно виключений", - заявив речник президента Російської федерації Дмитро Пєсков сьогодні, 29 жовтня.

Читайте також: Крим має бути спільним - президент Казахстану

За його словами, Росія допомагає сирійській владі в їх боротьбі з тероризмом і екстремізмом, виходячи зі своїх власних інтересів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У Російській Федерації вважають, що таким чином допомагають європейцям вирішити проблему біженців з витоків, оскільки вона виникла через хаос панування терористів і екстремістів в Сирії, Іраку тощо.

Згідно інформації Пєскова, санкції завдають шкоди не лише країні, але в той же час протиприродні та безрезультативні з погляду світової економіки, чим вкотре повторив версію російського керівництва щодо ситуації.