Літак російської авіакомпанії "Когалимавіа" зник з радарів в районі Кіпру. Влада Єгипту заявила, що він упав на території їхньої країни.

Як інформують представники служби безпеки на місці НС - авіалайнер повністю зруйнований.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Рейс вилетів з Шарм-ель-Шейху в Санкт-Петербург. На борту знаходилося 224 людини, у тому числі 7 членів екіпажу.

"Сьогодні в 6:51 з Шарм-ель-Шейху здійснив виліт літак А-321 рейс 9268 в Санкт-Петербург. У 7:14 з літаком зник зв'язок і відмітка повітряного судна зникла з екранів радіолокаторів. Відтоді, на зв'язок він не виходив, на радарах не з'являвся ", - заявив представник Росавіації.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Літак впав в районі Нехель у північному Синаї.

У свою чергу прем'єр-міністр Єгипту Ісмаїл Шаріф підтвердив падіння російського літака. Він також повідомив про створення спеціального комітету. Наразі він проводить переговори з очільниками зайнятих у ліквідації катастрофи служб.

Читайте також: На Камчатці розбився військовий російський літак

За даними SkyNews Arabia, на борту російського лайнера Airbus, що прямував з Шарм-ель-Шейху, більшість пасажирів були туристами з Росії.