Терористи з ІД стратили 12 дітей, за спробу втекти з тренувального табору ісламістів.
В Іраку бойовики "Ісламської держави" стратили 12 дітей за спробу втечі з тренувального табору в місті Мосус, повідомляє курдський телеканал Rudaw.

"Щонайменше 12 дітей були вбиті радикалами з ІДІЛ. Діти проходили підготовку у військовому таборі і були спіймані при спробі втечі. Вік убитих - від 12 до 16 років", - розповів представник Демократичної партії Курдистану Саїд Мамузіні.

Читайте також: Півсотні бойовиків загинули в результаті американсько-турецької операції

Відзначається, що в лютому ІДІЛ оприлюднив відео з тренувального табору для дітей, зняте імовірно в околицях міста Ракка. На кадрах хлопчики у військовій формі шикуються в колони і виконують команди інструктора, а потім здійснюють намаз.

За місяць до цього екстремісти опублікували ролик, на якому хлопчик розстрілює двох чоловіків.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, в інтернеті з'являлася запис, на якому дитина вбиває заручника, підозрюваного в роботі на ізраїльську розвідку Моссад, повідомляє телеканал.