Сьогодні російські телеканали вдруге випускають сюжети про загибель російського літака А321 з неперевіреною інформацією.

Як повідомляє Апостроф, російський пропагандистський канал опублікував маршрут літака на карті, згідно з якою Крим є українською територією.

Незважаючи на пропаганду, що Крим не окупували, а по "справедливості" забрали на "Батьківщину", історичні факти не обдурити.

Скріншот ефіру запостив журналіст Денис Казанський.

"Російський державний телеканал визнає, що Крим - це Україна", -написав він.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Цікаво, що пропаганда Росії більше діє на міжнародному рівні оскільки новий оксфордський атлас на 2016 рік вийшов з "російським Кримом".

Також зробило провідне французьке видавництво.

Також сьогодні три провідних російських телеканалів помилково опублікували фото пасажирів літака А 321, які насправді живі.

Читайте також: Ми живі - росіяни подають до суду на телеканали за брехню про літак А321

Нагадаємо, що нещодавно в ефірі одного російського телеканалу президента РФ Володимира Путіна показали під час напису "прогулянки з Гітлером".