В російському місті Воронеж на парадній площі новорічна зелена красуня яскраво сяє жовто-синіми гірляндами, передає Joinfo.ua.

"Головна новорічна ялинка на центральній площі. Спеціально для тих, хто сумнівається в тому, що Воронеж – це Україна", – зазначають в описі до фотографії в одному з мікроблогів в Твіттер.

"Кримчанам не показуйте, що у вас вдома підсвічені. З'їдять живцем. Пишіть, що це з минулого року фотки:)", – пишуть в коментарі до фотографії.

Варто зазначити, що Воронеж та його прилеглі території, згідно з матеріалами, представленими в історичних картографічних продукціях та відповідно до національного складу громадян, є українськими етнічними землями, які були втрачені Україною в зв'язку із російською окупацією.

Читати також:В Сіднеї встановили ялинку з написом "Путін - Х@йло" (відео)

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Цілком можливо, що корінні мешканці Воронежа добре знають історію свого походження і ця ялинка - своєрідне нагадування про те, що Воронеж колись був частинкою України