На московських вулицях розмістили фейкові афіші, які повідомляють про "концерти" Путіна 17 грудня, в день його тригодинної прес-конференції.

Про це написав у своєму акаунті в Твіттері фонд "Открытая Россия". Як відомо, її засновник - опозиціонер Михайло Ходорковський.

Наголошується, що афіші створила російська арт-група Julia & Winston. На одній з них рекламується "концерт" Володимира Путіна, який пройшов 17 грудня. На плакаті Путін постав в образі Остапа Бендера. Судячи з афіші, президент виконає "найкращі пісні": "У 2015-му третина росіян зможуть купити житло", "Конфіскації пенсійних накопичень не буде", "При нафти нижче $ 80 світова економіка впаде", "Рубль падає - прибутки зростають".

Читайте також: Конференцію Путіна перетворили на пародію (відео)

"Навіть Кіркоров дозволяв собі" напівживі "виступи, під" мінус ". Концерти ж Путіна - стовідсоткова мертвечина, фонограма і кидалово. Король жанру - він", - заявила група, яка створила плакати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Уваги заслуговує і друга афіша, з виставою "Чайка. Кримінальна драма в п'яти частинах ", яка повинна нібито пройти в театрі" Современник ". Йдеться про скандальний сімействі корупційних російських чиновників, розслідуванням проти яких займався Олексій Навальний.

Головні ролі повинні виконати Ігор і Артем Чайка, Геннадій і Ольга Лопатіна, Анжела-Марія Цапок і Наталія Ціпов'яз. В якості запрошеної зірки очікується Юрій Чайка з монологом "Чому Чайок не саджають?". Як відомо, фонд боротьби з корупцією Навального подав позов проти Чайки, але суд відмовився його розглядати.