Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп опинився на сьомому небі від щастя, після слів російського президента. Під час вчорашньої прес-конференції Путін назвав мільярдера головним фаворитом на президентське крісло.

Про це повідомляє CNN.

Трамп заявив, що завжди приємно чути компліменти на свою адресу, а особливо від світових лідерів, таких, як Путін. За його словами, і Путін, і він сам мають великі інтелектуальні здібності.

"Путін керує своєю державою і він справжній лідер. Не те що наш президент", - заявив епатажний мільярдер, традиційно критикуючи Обаму.

Він також відповів на запитання журналістів стосовно того, що у Росії вбивають людей через політичні погляди. Своїми словами він дав зрозуміти, що це наче норма.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У нашій країні теж багато кого вбивають. По всьому світу скрізь вбивства. Багато дурості коїться", - невимушено сказав потенційний президент.

Читайте також: Путін підтримав Трампа на виборах у США

Нагадаємо, що Путін вчора привітав бажання Трампа налагодити відносини з Росією. 69-річний бізнесмен вже неодноразово публічно пишався діями голови РФ.

Однак статистика американських аналітиків відрізняється від поглядів Путіна. Трамп дуже швидко втрачає підтримку виборців, перш за все через те, що він критикує мусульман.